رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واگذاری پرواز‌های داخلی به ایرلاین‌های خارجی | گرانفروشی برخی ایرلاین‌ها ادامه دارد

  • کد خبر: ۲۱۰۷۴۵
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۴
واگذاری پرواز‌های داخلی به ایرلاین‌های خارجی | گرانفروشی برخی ایرلاین‌ها ادامه دارد
وزیر راه و شهرسازی برای شرکت‌های هواپیمایی گرانفروش و متخلف خط و نشان کشید و به آن‌ها هشدار داد در صورتیکه ایرلاین‌ها در موضوع بلیت همراهی نکنند، لغو مجوز خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد بذرپاش با یادآوری موقوف‌الاجرا شدن رای دیوان عدالت درباره قیمت بلیت، افزود: برخی شرکت‌های هوایی به موقوف الاجرا شدن حکم توجهی نکردند و برخلاف قوانین، قیمت بلیت‌های داخلی هواپیمایی را افزایش دادند که بر این اساس سازمان هواپیمایی کشوری بازرسی و نظارت خود را آغاز کرد.

وی افزود: هم‌اکنون سوخت هواپیما با قیمت لیتری ۶۰۰ تومان تومان به شرکت‌های هوایی عرضه می‌شود که در مقایسه با قیمت ۱۵۰۰ تومانی بنزین سهمیه‌ای در بازار بسیار ناچیز است. اخیرا موضوع افزایش قیمت سوخت هواپیما در دولت مطرح شد که دولت به احترام نظر وزارت راه و شهرسازی و رفاه حال مردم این طرح را لغو کرد.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه شرکت‌های هواپیمایی باید مقررات را به طور کامل رعایت کنند، گفت: عزم این وزارتخانه و خواسته ما از سازمان هواپیمایی کشوری، به حداقل رسیدن سوداگری‌ها و دلالی در بلیت هواپیما‌ها است.

بذرپاش همچنین از موافقت ۱۰۰ درصدی با انجام پرواز‌های داخلی توسط ایرلاین‌های خارجی خبر داد.

گرانفروشی برخی ایرلاین‌ها ادامه دارد

درحالی کمتر از ۲۴ از اظهارات وزیر راه و شهرسازی می‌گذرد که بررسی بازار حمل‌ونقل هوایی مسافری نشان می‌دهد برخی ایرلاین‌ها همچنان به گرانفروشی بلیت هواپیما ادامه می‌دهند. در این بین شرکت‌های مذکور از حربه «پرواز بیزینس» برای فروش بلیت بالاتر از نرخ‌های مصوب استفاده می‌کنند.

البته لازم به‌ذکر است که اواخر اردیبهشت ماه امسال حسن خوشخو معاون هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری طی نامه‌ای به شرح زیر به مدیران‌عامل شرکت‌های هواپیمایی، پرواز چارتری از مبدأ تهران به ۶ شهر را ممنوع اعلام کرد؛

«پیرو ابلاغیه مورخ ۱۴۰۱/۴/۷ در خصوص ممنوعیت انجام پرواز‌های چارتری از مبدأ تهران به شهر‌های مشهد، شیراز، اصفهان، اهواز، بندرعباس و تبریز مجدداً متذکر می‌شود هرگونه فروش بلیط در مسیر‌های یادشده در قالب پرواز‌های چارتری ممنوع است؛ لذا به‌منظور رعایت حقوق مسافرین از تاریخ این مکاتبه (۱۴۰۲/۲/۳۱) به‌مدت دو هفته فرصت داده می‌شود نسبت به ابطال تمام قرارداد‌های موضوع یادشده و اطلاع‌رسانی به مسافران اقدام شود. بدیهی است در صورت مشاهده ارائه هرگونه بلیط چارتری در مسیر‌های یادشده، مجوز پروازی آن شرکت در مسیر مذکور به حالت تعلیق در خواهد آمد.»

این در حالی است که به عنوان نمونه هواپیمایی چابهار بلیت پرواز تهران-مشهد را برای تاریخ ۲۲ بهمن را با قیمت ۴ میلیون و ۶۶ هزار تومان به فروش می‌رساند که خلاف بخشنامه سازمان هواپیمایی کشوری است. قیمت مصوب این مسیر پروازی یک میلیون و ۳۱۴ هزار و ۸۰۰ تومان است.

هواپیمایی اروان بلیت پرواز تهران-شیراز را قیمت یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان می‌فروشد. قیمت بلیت این مسیر پروازی برای هواپیمایی زاگرس یک میلیون و ۵۵۲ هزار تومان است. قیمت مصوب این مسیر پروازی یک میلیون و ۳۲۶ هزار و ۱۰۰ تومان است.

در این بین برخی شرکت‌های هواپیمایی از جمله آسمان بلیت پرواز‌ها را با قیمت مصوب به فروش می‌رسانند. این شرکت بلیت پرواز تهران-بندرعباس را قیمت یک میلیون و ۶۹۶ هزار تومان می‌فروشد.

به‌نظر می‌رسد اظهارات دیروز وزیر راه‌وشهرسازی به واسطه کم‌کاری مشهود سازمان هواپیمایی در برخورد با ایرلاین‌های متخلف بوده و احتمال حضور شرکت‌های خارجی در کشور برای انجام پرواز‌های داخلی نیز هشداری به شرکت‌های هواپیمایی است. آنچه مشخص است شرکت‌های هواپیمایی خصوصی یا باید به نرخ‌های مصوب سازمان هواپیمایی کشوری تمکین کنند یا این‌که منتظر لغو مجوز، افزایش قیمت سوخت و حضور ایرلاین‌های خارجی به‌عنوان رقبای قدرتمند در پرواز‌های داخلی باشند.
منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->